Broek op Langedijk · 11 juli 2024

Opbouw Liquicity begint op vrijdag 14 juli

Opbouw Liquicity begint op vrijdag 14 juli

Op donderdag 18, vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 juli vindt het muziekfestival Liquicity voor de zesde keer plaats.

De voorbereidingen zijn begonnen 
De organisatie is gestart met de opbouw van het festival. Vanaf de start van de opbouw tot en met het einde van de afbouw is het festivalterrein met hekken afgezet bouwterrein. Dit afsluiten is van belang om de veiligheid te kunnen waarborgen voor zowel medewerkers van de organisatie als de bezoekers van het gebied.

Omleidingen voor fietsers en wandelaars en wegafsluitingen tijdens op-, afbouw en festival:

  • Van donderdag 18 juli 12.00 uur tot maandag 22 juli 17.00 uur wordt een gedeelte van de Wagenweg, het Groetpad en de fietsbrug afgesloten. Fietsers en voetgangers worden omgeleid.  
  • De parkeerplaats bij de kruising van de Wagenweg en het Groetpad is tussen maandag 15 juli 9.00 uur en woensdag 24 juli 17.00 uur gesloten.
  • De Huiskebuurtweg, de Diepsmeerweg en de proefpolder kunnen tijdens de instroom op donderdag 18 juli en vrijdag 19 juli verkeershinder ondervinden. Al onze bezoekers komen via de Kanaaldijk. Wij raden de bewoners en gebruikers aan te rijden vanuit het oosten en noorden. 

Zie de omleidingsroute .Op verschillende plekken rond het gebied zullen omleidingsborden staan om je te informeren over de te volgen route.

Meer informatie en ticketverkoop voor het festival vind je op de website van Liquicity Festival

error: Content is protected !!