Duinstreek / Egmond aan Zee / Streekagenda · 10 april 2024

Oude Reclame Beurs in Egmond aan Zee

EGMOND AAN ZEE – Op zondag 14 april wordt in Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee alweer voor de tiende keer een internationale beurs voor verzamelaars van oud reclamemateriaal georganiseerd.

Op deze beurs zullen originele, oude emaillen reclameborden te vinden zijn. Maar ook zijn neonreclames, winkeldisplays en reclameblikken in ruime mate aanwezig. Het is de grootste beurs ter wereld op dit gebied en er zijn inmiddels aanmeldingen van verzamelaars en handelaren uit Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Engeland, Noorwegen en Denemarken binnen die stands zullen bemannen.

Deze beurs is een must voor verzamelaars van oud reclamemateriaal maar ook voor bijvoorbeeld oldtimerbezitters die de wanden van hun garage willen versieren, is er van alles te vinden op het gebied van automobilia. En ook voor bedrijven die hun historisch archief aan willen vullen is dit ‘the place to be’.

De beurs in Egmond wordt georganiseerd door Rith Groot en Bart Oostindie. Samen zijn zij eigenaar van het Emaillen Borden Museum dat eveneens in Hotel Zuiderduin te vinden is. De beurs vindt plaats op zondag 14 april van 09.00 tot 13.00 uur. De entree is gratis. En ook standplaatsen voor verzamelaars/handelaren zijn gratis.

Mocht u nog vragen hebben (of een emaillen bord dat u wilt verkopen) dan kunt u een mailtje sturen naar Oostindie@hotmail.com of bellen naar 06 –51 277 968.

error: Content is protected !!