Game Night voor jongeren met en zonder beperking in Egmond

Stichting Sport-Z heeft twee jongeren uit de gemeente Bergen, Jessie Tik en Stan Nijhuis, gevraagd een activiteit te organiseren waarbij jongeren met én zonder beperking worden samengebracht. Daarom organiseren zij op vrijdag 18 maart 2022 een Game Night in jongerencentrum JOEB in Egmond-Binnen. Het jongerencentrum stelt haar locatie beschikbaar en Jessie en Stan organiseren daar deze avond diverse spelletjes, waarbij onder andere bordspellen, poolen, darten, pingpong en een gezamenlijk spel HINTS op het programma staan. ‘Niets moet en alles kan, als we maar een gezellige avond hebben met z’n allen’.

De Game Night maakt deel uit van de Bergense ‘Estafette’, waarbij inwoners uit de gemeente het ‘estafettestokje’ aan elkaar doorgeven en samen leuke activiteiten organiseren waarbij verschillende doelgroepen in beweging gebracht worden. Jessie en Stan trappen de Estafette af met een activiteit die jongeren met en zonder beperking verbindt. Dus aarzel niet, meld je aan en doe ook mee.

Dag en tijd: Vrijdag 18 maart, 19.00-23.00 uur
Kosten: Gratis toegang, wij zorgen voor twee gratis consumpties
Locatie: Jongerencentrum JOEB, Visweg 45, Egmond-Binnen

Aanmelden? We vinden het handig om te weten hoeveel jongeren we kunnen verwachten, meld je even aan via onderstaand formulier (of app naar Stan of Jessie).
Meer informatie? Praktische vragen of bijvoorbeeld hulp nodig bij het regelen van vervoer? Neem contact op met de organisatoren via L.Bijl@sport-z.org of 06-22789522