Heerhugowaard · 22 juli 2024

Alle hits uit de 50’s, 60’s & 70’s in Hotel Heer Hugo in Heerhugowaard

Alle hits uit de 50’s, 60’s & 70’s in Hotel Heer Hugo in Heerhugowaard

Bent u een muziekliefhebber van Elvis en Buddy Holly tot aan de Beatles en ABBA? Mis dit dan niet! Hotel Heer Hugo in Heerhugowaard presenteert op zaterdag 21 september ‘The Best of 50’s / 60’s / 70’s’, een wervelende muzikale show, die u gezien moèt hebben! Van prachtige ballads en swingende rock ’n roll tot aan tijdloze discoklappers.

The Explosion Rockets (50’s / 60’s)

Meerdere malen uitgeroepen als de absolute nummer 1 Rock ‘n Roll band van Nederland, The Explosion Rockets! Door hun zeer opzwepende optredens is stilstaan geen optie! Zo stonden ze dan ook op de grootste podia van Nederland, waaronder Ahoy Rotterdam, Rai Amsterdam en 013 in Tilburg. En naast Nederland is deze band ook actief in het buitenland waarbij ze deze zomer touren door o.a. Spanje, Belgie, Duitsland en Wales! Geniet avondvullend van 40 jaar enorme ervaring!

DJ Miss Twist (60’s / 70’s)

Met een onweerstaanbare uitstraling en onuitputtelijke platencollectie is DJ Miss Twist dé absolute vintage vinyl-DJ van Nederland! Met haar zeer uitgebreide verzameling 45-toeren singles en jarenlange ervaring, zijn we enorm trots op haar aanwezigheid tijdens ‘The Best of 50’s / 60’s / 70’s!

Omdat stil blijven zitten tijdens deze show eigenlijk onmogelijk is, is er voldoende dansruimte (met dansvloer) aanwezig zodat er ook naar hartenlust gedanst kan worden. Dus ‘put on your blue suede shoes’ en waan uzelf opnieuw in de gouden jaren van de 50’s t/m de 70’s!

Deze avond kan bijgewoond worden door tickets te bestellen via www.yougoevents.nl en zal plaatsvinden in de feestzaal van Hotel Heer Hugo, Gildestraat 2 in Heerhugowaard. Ook zijn er kaarten in de verkoop in combinatie met ‘onbeperkt proeven’ in restaurant ‘Gewoon Lekker’ die ook in deze locatie gevestigd zit of 2-daagse arrangementen in het hotel wat tevens ook in deze locatie gevestigd zit. Kaartverkoop is uitsluitend via de website verkrijgbaar.

error: Content is protected !!