Heerhugowaard · 2 juli 2024

Nieuwe theaterstoelen in Rodi Media zaal van Cool kunst en cultuur

Nieuwe theaterstoelen in Rodi Media zaal van Cool kunst en cultuur

Maandag 1 juli is een start gemaakt met de transformatie van de Grote Zaal van Cool kunst en cultuur. Na ruim vijftien jaar trouwe dienst worden de stoelen in de Rodi Media zaal vervangen. Als naamgever van deze theaterzaal kwam Patricia Smagge, contentregisseur van Rodi Media, natuurlijk even een kijkje nemen en de handen uit de mouwen steken. Oude theaterstoelen eruit, nieuwe stoelen erin. En natuurlijk wordt ook direct een nieuw tapijt gelegd. Sneller gezegd, dan gedaan. Deze hele zomer wordt er door Rob Scheeren, hoofd techniek en gebouwbeheer van Cool, en zijn team hard gewerkt zodat gasten vanaf de start van het nieuwe culturele seizoen in september kunnen plaatsnemen in het nieuwe rode pluche. Voor wie zo lang niet wil wachten, staan er in de foyer stoelen klaar om op proef te zitten.

Stoelen vertellen een verhaal
Na vijftien jaar werd het tijd voor het vernieuwen van de theaterstoelen. Als deze konden praten over alle belevenissen en staande ovaties die tijdens voorstellingen en events in de grote theaterzaal plaatsvonden, zou het een omvangrijk verhaal opleveren. Menig theaterbezoeker heeft er mooie en onvergetelijke momenten op beleefd. Maar het verhaal stopt niet hier, de reis gaat door. In het kader van duurzaamheid en hergebruik, wordt gezocht naar een mooie nieuwe bestemming, zodat de stoelen voor nog meer dierbare herinneringen kunnen zorgen.
Sponsor een stoel
De vervanging van de stoelen in de Rodi Media zaal grijpt Cool kunst en cultuur aan om een nieuw sponsorprogramma te starten. ‘Sponsor een stoel en maak er een ander blij mee’. Met het sponsorgeld maak je namelijk kunst en cultuur mogelijk voor zoveel mogelijk mensen. Dus ook voor wie daar om wat voor reden nu nog geen toegang tot heeft. De opbrengst van de stoelsponsoring gaat deels naar nieuwe initiatieven en activiteiten van Cool Sociaal. Particulieren én bedrijven kunnen zich melden om een stoel te sponsoren. Indien gewenst inclusief ‘je naam op de stoel’. Voor wie hier meer over wil weten, kan een mail sturen naar publiciteit@coolkunstencultuur.nl

Fotograaf: Kevin van Leeuwen

error: Content is protected !!