Heiloo · 20 mei 2024

Vandaag Willibrordus Landgoedfair

Op 2e Pinksterdag, 20 mei 2024, wordt de prachtige Willibrordus Landgoedfair weer georganiseerd in Heiloo. Na het overweldigende succes van vorig jaar, vol lof en complimenten, kijken zowel de organisatoren als bezoekers reikhalzend uit naar de editie van dit jaar.

Een Gezellige Markt met Bijzondere Deelnemers

De fair biedt een gezellige markt op het grote grasveld van het landgoed, waar bijzondere deelnemers hun inspirerende producten presenteren. Van ambachtelijke waren tot unieke handgemaakte items, er is voor ieder wat wils.

Voor de fijnproevers zijn er diverse foodtrucks rondom het terras te vinden, waar heerlijke gerechten en drankjes geserveerd worden. Kinderen kunnen zich vermaken met een handdraaimolen, wat zorgt voor een nostalgische sfeer.

Bedrijven in de Cultuurkoepel

De Cultuurkoepel biedt een binnenruimte voor bedrijven met gevoelige producten en deelnemers die alcoholische dranken aanbieden. Dit biedt een unieke kans om in een beschermde omgeving van het aanbod te genieten en in contact te komen met de ondernemers achter deze producten.

Voor deelnemers die stroom of andere faciliteiten nodig hebben, kunnen zij contact opnemen via bea@rootsmarket.nl om hun wensen door te geven.

Steun een Goed Doel met het Baafje Bierpakket en de RUW Borrelplank

Tijdens de fair kun je niet alleen genieten van al het moois dat de markt te bieden heeft, maar ook bijdragen aan een goed doel. Er is een speciale stand waar het Baafje Bierpakket wordt verkocht voor slechts €15,35, waarvan €5,- naar de Stichting gaat. Daarnaast is er de RUW Borrelplank voor maar €12,50, met €2,50 per aankoop dat ten goede komt aan de stichting.

Beleef de Willibrordus Landgoedfair

Mis deze fantastische dag niet en beleef de Willibrordus Landgoedfair in Heiloo op 2e Pinksterdag. Geniet van de gezellige markt, de smakelijke foodtrucks, en steun het goede doel door het Baafje Bierpakket en de RUW Borrelplank te kopen. Tot ziens op 20 mei 2024!

Datum: 20 mei 2024
Tijd: 11:00 – 17:00
Locatie: Cultuurkoepel en Landgoed Willibrordus, Heiloo

Kijk ook even naar een video van de lokale omroep BeatFM van de Landgoedfair van 2023: https://beatfm.nl/…/landgoed-willibrodus-in-heiloo-had..

error: Content is protected !!