Heiloo · 20 augustus 2024

Zwembad Het Baafje verwelkomt 40.000ste bezoeker van de zomer

Zwembad Het Baafje verwelkomt 40.000ste bezoeker van de zomer

Zwembad Het Baafje, dat dit jaar geëxploiteerd wordt door Holland Sport B.V., mocht op maandagochtend 19 augustus haar 40.000ste bezoeker van deze zomer ontvangen. De gelukkige 40.000ste bezoeker was Pieter, een 74-jarige Heilooër die al bijna 10 jaar dagelijks zijn baantjes trekt in het zwembad. Naast zijn trouwe aanwezigheid als zwemmer, zet Pieter zich ook in als vrijwilliger en onderhoudt hij met veel toewijding het groen rondom het zwembad.

Feestelijke viering
Om deze bijzondere mijlpaal te vieren, werd Pieter feestelijk in het zonnetje gezet. Hij werd verrast met een prachtige bos bloemen van Bloembinderij ´t Loo en ontving daarnaast 5 vrijkaartjes voor zwembad Hoornse Vaart en 5 vrijkaartjes voor ijsbaan De Meent in Alkmaar. Zwembad Het Baafje spreekt zijn dank uit aan Pieter én aan alle overige bezoekers die hebben bijgedragen aan een heerlijke en succesvolle zwemzomer.

Zwembad Het Baafje verwelkomt 40.000ste bezoeker van de zomer


Populaire bestemming
Het Baafje is deze zomer een geliefde bestemming voor zowel ontspanning als sportieve uitdagingen. Bezoekers en abonnementhouders hebben massaal hun weg naar het zwembad weten te vinden voor een verfrissende duik of een ontspannen dagje uit. Daarnaast is het zwembad trots op de uitstekende samenwerking met lokale ondernemers, vrijwilligers en de stichting Red het Baafje. Deze samenwerking heeft geleid tot tal van evenementen en activiteiten die de zomer bij Het Baafje extra speciaal maken.


Nog meer zwemplezier
Zwembad Het Baafje hoopt dat het mooie weer nog even aanhoudt, zodat er nog veel meer zonnige dagen beleefd kunnen worden. Bezoekers zijn van harte uitgenodigd om langs te komen en te genieten van alles wat Het Baafje te bieden heeft. Meer informatie is te vinden via www.hollandsportbv.nl/zwembadhetbaafje.

error: Content is protected !!