Koedijk / Streekagenda · 28 september 2024

Kleine bierbrouwers schitteren op Koedijker Bierproeverij

Kleine bierbrouwers schitteren op Koedijker Bierproeverij

Op zaterdag 19 oktober zal de derde editie van de Bierproeverij Koedijk plaatsvinden in Ontmoetingscentrum De Rietschoot. Lokale bierbrouwerijen zullen tijdens deze gezellige dag hun bieren aan je serveren. Naast het proeven van verschillende speciaal bieren, kun je je laten informeren over het brouwproces en de ingrediënten.

De volgende brouwerijen zullen aanwezig zijn:
Brouwerij Egmond
Callantsoger Bier
De Die
Langedijker Bier
Holevoort en Kneiter

Uitleg entree en betaling:
Onderaan deze pagina kun je met het betaalformulier vooraf je entree aanschaffen. Dit kan 1 of meerdere personen zijn (selecteer aantal). De toegang en bierglas + 4 consumptiemunten zijn gereserveerd op de door jou doorgegeven naam(en) op het betaalformulier. Bij vermelding van de doorgegeven naam(en) op de dag zelf (19 oktober) heb jij (en gezelschap wanneer voor meerdere personen betaald is) toegang tot de bierproeverij.

LET OP: wij werken met een namenlijst (voorverkoop) van de namen die wij doorkrijgen via het betaalformulier. Op de avond zelf vermeld je de doorgegeven naam(en) en heb je zo toegang tot de proeverij. Wij vinken de namen af die zich hebben gemeld.
Wij werken dus NIET met vooraf opgestuurde toegangsbewijzen of kaarten. Wel kunnen wij je om je bevestigingsmail vragen ter extra controle. Kom je gezamenlijk en staat de toegang op 1 naam? Kom dan gezamenlijk aan. Zijn er meerdere namen doorgegeven door de betaler en komen jullie apart? Geef dan je volledige naam door welke is ingevuld op het formulier.

Uitleg binnenkomst en proeverij:
Bij binnenkomst krijg je een bruikleenglas en 4 consumptiemunten, dit zit bij de entreeprijs inbegrepen. Deze munten kun je bij alle brouwers besteden. Ook verkopen wij losse consumptiemunten voor €3,00 per stuk, deze zijn zowel bij de brouwerijen, als bij de bar (tapbier) te besteden. Bij de aanwezige spoelbakken kun je je glas omspoelen zodat elke smaak tot zijn recht komt. Ook kun je het glas kopen voor 1 muntje. Aan de bar verkopen wij gerechtjes van ons menu (satéspies met stokbrood, frituur, tosti’s en borrelplankje). Wil je je bruikleenglas graag houden? Dan is deze te koop voor 1 consumptiemunt.

Van 15:00 tot 22:00 ben je welkom om te proeven en je passie voor bier met elkaar te delen!

Praktische info:
Waar: Ontmoetingscentrum De Rietschoot, Saskerstraat 22 (Koedijk)
Wanneer: Zaterdag 19 oktober
Tijden: 15:00 – 22:00
Entree: €22,50 aan de deur

Onder de 18 jaar GEEN toegang, neem een geldig ID of paspoort mee.

error: Content is protected !!