Koedijk · 22 mei 2024

Lezing bij Fotoclub Koedijk

KOEDIJK – Rob Blanken (1956) is een gepassioneerd natuurfotograaf met bijzondere interesse in creatieve fotografie en heeft een onderscheidende stijl ontwikkeld. Hij noemt het KUNST van de NATUUR. Vogels, insecten en abstracts zijn zijn voornaamste interesse. Hij wil met zijn beelden een verhaal vertellen en werkt graag in projecten. “Het ‘ongeziene‘ zichtbaar maken. Zowel voor de fotograaf als voor de kijker. Daar gaat het om.”

Technisch gezien worden vaak ongebruikelijke posities, extreme belichtingen, sterke vergrotingen en extreem lange sluitertijden gebruikt. Rob woont in Fryslân en werkte vroeger als dermatoloog, een beroep waarbij goed observeren erg belangrijk is. Zijn werk is erkend in verschillende fotowedstrijden.

Heb je interesse om deze avond bij te wonen wacht dan niet te lang en meld je aan op de site van onze fotoclub ( www.fotoclub-koedijk.nl ). De Fotoclub Koedijk ziet je graag op maandag 17 juni a.s. in de Rietschoot te Koedijk. De zaal is open om 19.30 uur en de lezing begint om 19.45 uur. De entree is €5 per persoon.

error: Content is protected !!