Noord-Holland · 17 oktober 2024

Nachtafsluiting Provincialeweg (N203) tussen Uitgeest en Castricum van 23 tot en met 25 oktober

In Alkmaar asfalteerwerkzaamheden op drie kruisingen en drie rotondes

De provincie Noord-Holland voert in de nachten van woensdag 23 tot en met vrijdag 25 oktober werkzaamheden uit aan de N203 tussen Uitgeest en Castricum.

De kantmarkeringen, de witte lijnen aan de randen van de weg, moeten worden hersteld. Om het werk veilig uit te voeren, wordt de N203 vanaf de kruising met de Zeeweg (N513) tot aan de kruising met de Geesterweg bij station Uitgeest afgesloten voor het autoverkeer. Het autoverkeer wordt omgeleid. De afsluiting geldt niet voor fietsers.

Werkzaamheden

De kantmarkering op de N203 tussen Uitgeest en Castricum is in slechte staat. De zichtbaarheid van de lijnen in het donker voldoen niet meer aan de eisen. Voor het vergroten van de zichtbaarheid en de verkeersveiligheid zijn deze herstelwerkzaamheden nodig. De werkzaamheden zijn in de nachten van woensdag 23 tot en met vrijdag 25 oktober. Er wordt dagelijks van 20.00 uur tot 5.00 uur gewerkt. Om het werk veilig uit te voeren wordt de weg tijdens werkuren afgesloten voor het autoverkeer. De afsluiting geldt vanaf de kruising met de Zeeweg (N513) tot de kruising met de Geesterweg bij station Uitgeest.

Omleiding

Het autoverkeer wordt omgeleid via de Uitgeesterweg en de Geesterweg (zie onderstaande omleidingskaart). De route is aangegeven met gele borden. Houd rekening met extra reistijd van 10 minuten. Huizen langs de weg waar wordt gewerkt, blijven bereikbaar voor bewoners.

Meer informatie

Omwonenden en weggebruikers kunnen met vragen of voor meer informatie terecht bij het Servicepunt van de provincie via telefoonnummer 0800 – 200 600 (gratis) of servicepunt@noord-holland.nl. Volg het werk van de provincie in de regio Alkmaar en omstreken op de website en Facebook.

Nachtafsluiting Provincialeweg (N203) tussen Uitgeest en Castricum van 23 tot en met 25 oktober
error: Content is protected !!