Noord-Holland · 24 april 2024

Provincie Noord-Holland verlengt sponsorcontract met Bevrijdingspop

De sponsorovereenkomst van de provincie Noord-Holland met Bevrijdingspop is verlengd tot en met de editie in 2027.

Ook de afgelopen jaren was de provincie al partner van het oudste bevrijdingsfestival van Nederland, dat plaatsvindt in de voortuin van het provinciehuis in Haarlem. Bevrijdingspop gebruikt de sponsorbijdrage ook om het festival verder te verduurzamen. Nog twee weken en dan vindt op 5 mei Bevrijdingspop weer plaats in de Haarlemmerhout. Met 150.000 bezoekers is dit een van de grootste Bevrijdingsfestivals van Nederland. In Haarlem zal Wende als Ambassadeur van de Vrijheid optreden.

Arthur van Dijk, commissaris van de Koning: ”Bevrijdingspop is het oudste Bevrijdingsfestival van Nederland. Een festival dat onze steun verdient. Dit gratis toegankelijk festival, verbindt met muziek en inhoud de boodschap van democratie en vrijheid. Een thema dat ik zelf ook aangrijp om op 5 mei met 55 jongeren in gesprek te gaan.” Tijdens deze ontvangst krijgen jongeren de unieke kans om Bevrijdingspop vanaf het bordes te zien. Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar. Opgeven kan nog t/m vrijdag 26 april via Aanmeldformulier Bevrijdingspop 5 mei.

Meer informatie: www.bevrijdingspop.nl 
Meer informatie over gesprek met 55 jongeren: In gesprek met commissaris van de Koning over vrijheid tijdens Bevrijdingspop 

error: Content is protected !!