Regio · 7 juli 2023

Swaanzinnig Familie Festival: 29 en 30 juli in Speelpark deSwaan

Op zaterdag 29 en zondag 30 juli 2023 vindt de 2e swaanzinnige editie van het Swaanzinnig Familie Festival plaats midden in de zomervakantie!

Zet hét familiefestival van Noord-Holland waar jong en oud een onvergetelijke dag met elkaar beleven alvast in je agenda, want het wordt weer supertof! Speelpark deSwaan staat al jaren garant voor volop klim- en klauterplezier voor de kinderen. Maar tijdens het SwaanzinnigFestival is er nóg meer te beleven met supergave extra attracties en is er allerlei lekkers af te halen bij de foodtrucks! Beleef samen geweldige avonturen!

Veranderingen op het speelpark 

Wie regelmatig bij het speelpark komt ziet al direct bij de entree dat er hard wordt gewerkt aan de toekomst. In 2022 zijn de klimkaas en de kabelbanen toegevoegd aan het vaste aanbod. Ook het entreegebouw wordt flink onder handen genomen en de voormalige skelterbaan zal een nieuwe invulling gaan krijgen. “We blijven nadenken over de toekomst en de daarbij behorende ontwikkeling van het speelpark, zodat deSwaan een begrip wordt en blijft in de provincie” aldus Peter.

Voordeligere tickets in de voorverkoop 

De kaartverkoop voor het Swaanzinnig Familie Festival is reeds gestart. En hoe eerder je je tickets aanschaft hoe voordeliger de prijs is. De kosten per ticket stijgen naarmate de data van het festival dichterbij komen, dus vroeg tickets bestellen loont. De kaarten gaan als warme broodjes, dus het belooft weer gezellig druk te worden! Voor meer informatie over het festival én voor het bestellen van entreetickets kun je terecht op swaanzinnigfestival.nl

Kijk voor meer info & tickets op swaanzinnigfestival.nl

Swaanzinnig Festival
Locatie: Speelpark deSwaan
Wagenweg 2a
1724 PT OUDKARSPEL

info@deswaan.nl

0226-391883

error: Content is protected !!