Schoorl · 26 oktober 2024

Fietsmuziek tijdens de Kunst10daagse

Fietsmuziek tijdens de Kunst10daagse

Fietsmuziek’ is de vrolijke naam voor de fietstochten die Stichting Kunstgetij organiseert. Een traditie op de zaterdagmiddagen van de Kunst10Daagse. Met een gedicht wordt een groep uitgezwaaid en na afloop is er voor iedereen bovendien een mooi aandenken. Onderweg zijn er korte optredens, vanuit een boom, ergens in een schuur of weiland of hoe ook. Gidsen zorgen voor een veilige tocht en kunnen hier en daar ook kort het landschap of een gebouw toelichten.

De tocht gaat langs Klein Zwitserland, Kardeis, Kruidenkascafé (beide van Scorlewald), Huis nr. 13 aan de Omloop, Oude Raadhuisje. Met muziek van Srdjan met Balkanliedjes en liedjes over zijn nieuwe land, als vluchteling uit Servië; Betty Borstlap duo Le Ton; Victor Posch duo; Simon Swinkels gitaarduo.

Duur circa 2,5 uur met onderweg vijf muzikale en theatrale stopplaatsen en versnaperingen. Het moet wel heel slecht weer zijn willen de tochten niet doorgaan. Een fiets heb je zelf, of huur je.

Starttijden om 12.00, 12.45, 13.30 en 14.15 uur. Melden 10 minuten voor aanvang. Tijden onder voorbehoud; houd de website in de gaten.
Startplaats: Klimduin, Schoorl
Deelname: € 17,50 (kinderen t/m 12 jaar € 12,50), inclusief consumptie onderweg.
Kaarten bestellen via Kunstgetij.nl
Voor vrageninfo@kunstgetij.nl.

error: Content is protected !!