Schoorl / Streekagenda · 16 maart 2024

Kofferbakmarkt Schoorl. Elke zaterdag van 6 april tot en met 28 september

Kofferbakmarkt Schoorl. Elke zaterdag van 6 april tot en met 28 september

Een kofferbakmarkt is een soort vlooienmarkt waar mensen met volgeladen auto’s en busjes komen om hun leuke en mooie tweedehands dingen te verkopen. De artikelen worden op een kleed of op zelf meegebrachte tafels uitgestald.

Je vindt er ook allerlei lokaal geteelde groente, fruit, tuinplanten en zelfgemaakte jam. Daarnaast is er gereedschap, speelgoed, allerlei keukengerei, fietsen, boeken, antiek en curiosa en natuurlijk kleding.

Circulaire economie

Een kofferbakmarkt is de plaats voor de circulaire economie. Goede producten worden niet weggegooid maar weer opnieuw verkocht en gebruikt.

Als bezoeker kan je spullen, die je niet meer gebruikt afgeven. De marktmeesters zorgen ervoor dat de spullen weer onder de marktmensen wordt verdeeld en niet wordt weggegooid. Zo draag je als bezoeker ook bij aan de circulaire economie.

Kortom: Een plaats waar je lekker kan rondsnuffelen en allerlei producten tegen een relatief lage prijs kan kopen.

Waar?

Het  grasveld aan de Sportlaan 7 in Schoorl

Het veld is goed toegankelijk. Als u met de fiets komt, kunt u deze op het terrein neerzetten. Op 50 meter afstand is een grote parkeerplaats.

Toiletgebouw is aanwezig

Wanneer?

Elke zaterdag van 6 april tot 28 september. Klik hier voor details. Ook bij regen gaat de markt door. Bezoekers zijn welkom vanaf 9:00 tot 16:00 uur.

GRATIS TOEGANG

Voor de deelnemers is er op het terrein een koffiewagen met koffie, thee, frisdrank en kleine snacks zoals POFFERTJES.

Elke inschrijving ontvangt bij aankomst op de dag zelf een bon waar gratis een bakje koffie of thee mee kan worden gehaald.

error: Content is protected !!