112 / Alkmaar · 3 oktober 2023

Explosief ontploft aan Baansingel Alkmaar

Rond 22.50 uur gisteravond kwam er met spoed een melding over een harde knal aan de Baansingel in Alkmaar. Ook de politie kwam ter plaatse. Bewoners van de Baansingel in Overdie hadden buiten een harde knal gehoord en waarschuwden onmiddellijk de politie.

De voordeur van de woning raakte beschadigd. Wat er exact is ontploft is onderdeel van het onderzoek. Niemand is gewond geraakt. De politie stelt een onderzoek in.

Melden helpt
Zie jij verdachte situaties? Bel dan altijd 112. Heb je informatie over (de achtergronden van) een explosie? Meld het dan ook! Bel: 0900-8844. Mocht je het eng of spannend vinden om te melden dan kan dat ook altijd anoniem of vertrouwelijk. Maak dan gebruik van Meld Misdaad Anoniem (0800-7000) of van het Team Nationale Inlichtingen (088-6617734). Dat is een afdeling getraind in het afschermen van tipgevers en informanten. Zij zijn getraind om op onopvallende wijze informatie in te winnen en de tipgever ten alle tijden te beschermen. Beelden en foto’s kunnen verzonden worden via: www.politie.nl/upload

error: Content is protected !!