Akersloot / Sport · 2 mei 2024

Kinderen brengen kleur aan in 10-jarig jubileumfeest van Alkmaar Sport

Alkmaar Sport viert dit jaar haar 10-jarig jubileum en nodigt alle kinderen uit om deel te nemen aan een speciale kleurwedstrijd ter ere van deze mijlpaal. De kleurplaat is verkrijgbaar op verschillende locaties van Alkmaar Sport en kan ook gedownload worden van de website www.alkmaarsport.nl/10jaar. De kleurplaten worden ingezet om de feestelijke activiteiten van Alkmaar Sport meer kleur te geven, ook worden de mooiste kleurplaten beloond met mooie prijzen. De kleurplaten kunnen tot eind mei ingeleverd worden.

Om deel te nemen aan de wedstrijd, worden kinderen aangemoedigd om de kleurplaat zo mooi mogelijk in te kleuren. Deelnemers van de mooiste creaties maken kans op een leuke prijs. De ingekleurde kleurplaten kunnen worden ingeleverd op verschillende locaties van Alkmaar Sport, waaronder sportcomplex Hoornse Vaart (receptie zwembad, Hertog Aalbrechtweg 4), sportcomplex De Meent (Terborchlaan 301) en zwembad De Hout (Koning Willem-Alexanderlaan 2). Daarnaast kunnen de gedownloade versies van de kleurplaat worden gemaild naar verenigingen@alkmaarsport.nl.

“We kunnen niet wachten om alle kleurrijke meesterwerken te zien die binnenkomen”, geeft Vincent Thijssen, directeur van het jarige Alkmaar Sport aan “Dus pak je kleurpotloden, stiften of verf en laat je creativiteit de vrije loop!”

Voor meer informatie over de kleurwedstrijd kunnen geïnteresseerden terecht op de website van Alkmaar Sport via www.alkmaarsport.nl/mei

10 jaar Alkmaar Sport
In het jubileumjaar 2024 viert Alkmaar Sport haar 10-jarig bestaan. Gedurende het jaar worden leuke, sportieve en inspirerende activiteiten georganiseerd, waar iedereen aan kan deelnemen. Bovendien worden 10 speciale jubileumacties uitgelicht, waar men kan profiteren van éxtra voordeel of prijzen. Bij de activiteiten én in de Alkmaarse sportcomplexen wordt het hele jaar geld ingezameld voor de kinderafdeling van Noordwest Ziekenhuisgroep. Kijk voor meer informatie op www.alkmaarsport.nl/10jaar.

error: Content is protected !!