Algemeen · 16 maart 2024

Meer dan 35.000 gedoneerde verjaardagscadeautjes voor minderbedeelde kinderen

PostNL en Stichting Jarige Job riepen heel Nederland op een mooi gebaar te maken door cadeautjes te doneren voor kinderen uit gezinnen die het niet zo breed hebben.

Er zijn 35.681 cadeautjes meegegeven aan de pakketbezorgers of ingeleverd bij PostNL-punten. Stichting Jarige Job zorgt er vervolgens voor dat deze cadeautjes terecht komen bij kinderen die anders hun verjaardag niet zouden kunnen vieren.

Door het geven van zoveel mooie verjaardagscadeaus kunnen 35.681 gezinnen nu echt een verjaardag vieren. De verjaardag wordt zo weer een familiefeest waarbij vooral de jarige in het zonnetje wordt gezet.

Het vieren van de verjaardag geeft een jarig kind het gevoel het waard te zijn en de ouders worden door Jarige Job ontzorgd met een complete verjaardagsbox t.w.v. €35,-.

Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag, thuis én op school! Jaarlijks vieren meer dan 100.000 kinderen hun verjaardag met de hulp van Jarige Job. Stichting Jarige Job is onderdeel van ‘Sam& voor alle kinderen’.

Foto: Vrijwilligers van Stichting Jarige Job bij de gedoneerde verjaardagscadeautjes (aangeleverd)

error: Content is protected !!