Alkmaar · 17 september 2024

Catch sushi streetfood wint culinair plaza award tijdens Alkmaar culinair plaza

Catch sushi streetfood wint culinair plaza award tijdens Alkmaar culinair plaza

ALKMAAR – Afgelopen weekend heeft Catch Sushi & Streetfood de Culinair Plaza Award gewonnen tijdens Alkmaar Culinair Plaza. Deze prestigieuze prijs werd uitgereikt na een beoordeling door Martin en Carla de Bourgogne van restaurant Merlet in Schoorl. Van de zeven deelnemende restaurants kwam Catch Sushi & Streetfood als winnaar uit de bus. De Culinair Plaza Award, die sinds 2013 wordt uitgereikt, beoordeelt deelnemende restaurants op aankleding, eten, dranken en service.

Catch Sushi & Streetfood: “Na een intensief weekend vol hard werken en veel positieve reacties van bezoekers werd deze erkenning onze beloning. Catch Sushi & Streetfood is trots op deze prestatie en wil iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan het succes.”

Over Catch Sushi & Streetfood:

Catch Sushi & Streetfood is gespecialiseerd in take away en delivery van verse sushi en streetfood. Met vestigingen in Schagen en sinds vier maanden ook in Alkmaar, biedt het restaurant culinaire gerechten die met vakmanschap en de hoogste kwaliteit ingrediënten worden bereid. Het team bestaat uit chef-koks Emiel Bijpost, Robin Kouwenberg en Sai Sheng, die jarenlange ervaring hebben opgedaan bij topkeukens zoals Brasserie van Baerle, Harbour Club en het Okura Hotel in Amsterdam.

Over Alkmaar Culinair Plaza: Alkmaar Culinair Plaza, georganiseerd door Junior Kamer Alkmaar sinds 1992, is een jaarlijks evenement waarbij bezoekers kunnen genieten van gerechten en dranken van deelnemende restaurants uit de regio. De opbrengsten van het evenement gaan naar goede doelen in de regio. Voor meer informatie of om een heerlijke maaltijd te bestellen, bezoek: www.catchbar.nl

error: Content is protected !!