Alkmaar · 22 februari 2024

Crowdfunding voor pechgeitje Mekker

Crowdfunding voor pechgeitje Mekker

Mekker, een angorageit waardoor ze door iedereen wordt gezien als een schaap, is het liefste dier van Wijkboerderij Alkmaar. Verstoten door haar moeder en met nog maar één oortje dat werkt, is het voor Mekker flink aanpoten op de boerderij waar ze vergezeld wordt door vele andere dieren.

Helaas brak Mekker haar pootje. Een donatie vanuit Marinka Beskers kwam precies op tijd: van het geld is afgelopen januari het gebroken pootje van Mekker in het gips gezet. Maar nu staat er een vervolgoperatie op de planning, omdat er splinters in het bot zitten die alleen operatief verwijderd kunnen worden. Kosten: € 3000,-. Geld dat Wijkboerderij Alkmaar op dit moment niet beschikbaar heeft. Wij, vrijwilligers van de Wijkboerderij, hebben nu een crowdfunding opgezet.

De actie is gestart om de tweede operatie van geitje Mekker te bekostigen. Daarnaast is er geld nodig voor nazorg en medicatie. We hopen dat het totaalbedrag van € 3000,- gehaald wordt zodat Mekker weer vrolijk kan ronddartelen!

Marinka is vaste gast bij ons op de boerderij. Zij wandelt er vaak met haar zoontje van één. “Hij is gek op dieren en heeft een glimlach van oor tot oor als we daar zijn. Toen ik vanuit mijn werk bij Univé Noord-Holland de kans kreeg € 250,- te doneren, was het voor mij een makkelijke zaak. De donatie is gelijk gebruikt voor Mekker, maar nu er een vervolgoperatie aankomt hebben we ieders hulp hard nodig. We hopen dat mensen willen doneren zodat Mekker geholpen kan worden.”

Doneren? Dat kan via deze link.

error: Content is protected !!