Alkmaar / Streekagenda · 23 mei 2024

Informatiebijeenkomst Noordwest: Stoppen met roken

ALKMAAR – Op donderdagavond 30 mei organiseert Noordwest Ziekenhuisgroep samen met Peukuit.nl een (gratis) informatiebijeenkomst over stoppen met roken, speciaal in het kader van Wereld Niet Roken Dag 2024. Specialisten K. Grijm (longarts), M. Minneboo (cardioloog in opleiding), B. van der Veen (neuroloog) en A. Veldt (coach peukuit.nl) zijn als sprekers aanwezig om u van alle informatie te voorzien rondom uw gezondheid en roken: enerzijds de gevaren en anderzijds de grote gezondheidsvoordelen die u gaat ervaren wanneer u stopt. Overweegt u te stoppen met roken?

Met de recente stijging van de tabaksaccijns door de Rijksoverheid, is dit het moment om de knoop door te hakken. U ontvangt deze avond praktische tips en adviezen om die eerste stap te zetten.

Tijd en locatie

De informatiebijeenkomst vindt plaats op 30 mei 2024, van 19:30 tot 21:00 uur, in de Pieter van Foreestzaal, Noordwest Ziekenhuisgroep locatie Alkmaar. U kunt de zaal het beste bereiken vanaf de ingang Metiusgracht.

Aanmelden en meer informatie

Om deze bijeenkomst bij te wonen is het noodzakelijk om u aan te melden. Hiervoor kunt u contact opnemen met A. Veldt, bij voorkeur via e-mail: anitaveldt@peukuit.nl. Vermeld in uw mail het aantal personen waarmee u komt. Belt u liever? Neemt u dan contact op via telefoonnummer 072 – 781 0028. Zo nodig kunt u de voicemail inspreken.

Meer informatie leest u in het agendabericht op nwz.nl/agenda.

error: Content is protected !!