Alkmaar / Sport · 1 maart 2024

Inloopdagen roeivereniging ARZV 2 maart en 6 april

Inloopdagen roeivereniging ARZV 2 maart en 6 april

Altijd al willen roeien? Of toe aan een nieuwe sport waarbij je buiten op het water bent, in je eentje of met een gezellig team?

De ARZV roeivereniging nodigt jou uit om op zaterdag 2 maart en/of 6 april te komen kijken bij de vereniging. Vanaf 11.00 tot 13.00 uur is iedereen welkom aan de Beverdam 1 in Alkmaar.

Kom een kijkje nemen in de loodsen, of neem eens plaats op een ergometer (roeiapparaat) of in een roeiboot. Je krijgt een rondleiding door een ervaren instructeur én je kunt je opgeven voor een instructie-cursus.

In de kantine staat de koffie, thee, frisdrank en wat lekkers klaar.

Roeien is een sport met veel mogelijkheden, je kunt het alleen en in teamverband doen. Je kunt trainen voor wedstrijden of gewoon lekker recreatief tochtjes maken. Door te roeien train je op een ideale manier rug-, buik- , been- en armspieren. Je traint je hele lichaam met weinig kans op blessures.

Iedereen kan leren roeien en dat zie je ook terug in onze leden: van jong tot oud, van beginner tot oud-toproeier.

Voor de jonge roeiers heeft ARZV Roei een grote en actieve jeugdafdeling. Jeugd tussen de 10 en 18 gaat met elkaar het water op. Daarbuiten worden diverse activiteiten georganiseerd, zoals een filmavond of een brunch.

Meer weten over de inloopdag of wil je je opgeven voor instructie?

Kijk dan op onze website: roei.arzv.nl. en klik op lid worden.

Of bel met Susan Laros 0634793103 of Jos Boom 0637329328

error: Content is protected !!