Alkmaar / Sport · 20 september 2023

Inschrijving Jeugdschaatsen geopend

De zomervakantie is al weer achter de rug. En, al is het zo nu en dan nog prima weer, we gaan de herfst en de winter weer tegemoet. Na zo’n mooie zomer is er altijd een grote kans dat die gevolgd wordt door een strenge winter met behalve sneeuw, ook ijs, net als vorig jaar. En hoe leuk zou het zijn als je dan kunt schaatsen!

IJsclub Sint Pancras organiseert ieder jaar schaatslessen voor kinderen van groep 3 tot en met groep 8 op IJsbaan De Meent (u kunt alleen kinderen inschrijven die op 1 juli 6 jaar zijn). Het gaat om 11 lessen op de zaterdagochtend van 8.45 tot 9.45 uur vanaf 28 oktober. De lessen worden gegeven door ervaren lesgevers die dit geheel vrijwillig doen omdat ze zelf het schaatsen zo leuk vinden.

Ze willen jullie graag het plezier voor het schaatsen doorgeven. En, als je een goede techniek hebt wordt schaatsen zoveel leuker, dus daar wordt ook zeker aan gewerkt. Bij de jongste groepen worden veel lessen met spelletjes gedaan en in de volgende groepen, als je al aardig kunt schaatsen, doen we, behalve oefeningen, ook wedstrijdjes met elkaar. In de laatste 2 lessen wordt het examen afgenomen en aan het eind hebben we een feestelijke diploma-uitreiking.
We zouden het heel leuk vinden als je ook bij ons komt schaatsen.

Je kunt je inschrijven via onderstaande link
https://forms.gle/mAE85RrryfvuaBF27

error: Content is protected !!