Alkmaar · 31 augustus 2023

Je bent niet de enige***
Last van angst of dwang? Kom erover praten.

Gevoelens van angst en dwang kunnen je leven behoorlijk beheersen. Soms zo ernstig dat je je werk, vrienden en kennissen en soms zelfs familieleden kwijtraakt. Ben je bang om de straat op te gaan, heb je smetvrees of loop je eindeloos te tobben en te malen? Je bent zeker niet de enige. In Nederland hebben zo’n anderhalf miljoen mensen last van angst- en dwangklachten.
Het kan heel erg opluchten om hierover te praten met mensen die precies begrijpen wat je voelt, om je gevoelens te delen en ervaringen uit te wisselen.
De Angst Dwang en Fobie stichting helpt je daarbij. Over heel Nederland hebben we lotgenotengroepen bijeengebracht. In het najaar start de Angst, Dwang en Fobie stichting weer lotgenotengroepen op verschillende locaties in Nederland voor mensen met angst- en/of dwangklachten. De groep komt vijf avonden bij elkaar en wordt begeleid door getrainde ervaringsdeskundigen.

De eerstvolgende lotgenotengroep voor mensen met last van dwangklachten bij jou in de buurt start op woensdagavond 27 september 2023 bij:

Wijkcentrum Overdie
Van Maerlantstraat 8-10
1813 BH Alkmaar

Op onze website vind je meer informatie en kun je je aanmelden.

Aarzel niet! Help jezelf, help anderen en meld je nu meteen aan.

Informatie en aanmelden: www.adfstichting.nl/lotgenotencontact;
Is dit nog een stap te ver voor jou? Bel dan eerst eens met de telefonische hulpdienst van de ADF stichting. De hulpdienst staat iedere werkdag van maandag tot vrijdag, van 09.00 uur tot 13.30 uur, voor je klaar. Met een luisterend oor, met kennis van zaken. Tel: 0343 – 753 009

error: Content is protected !!