Alkmaar / Streekagenda · 4 februari 2024

Kom je ook naar de Springtijd, het festival van en voor jonge makers?

7 t/m 9 maart is het tijd voor de tweede editie van Springtijd – avontuurlijk theater van de makers van de toekomst. Met zowel een makers- als publieksprogramma dompelen we je onder in het perspectief van toekomstige makers in ons theater De Drukkerij in Alkmaar.

Kijkers schuiven 7, 8 of 9 maart eerst aan voor een maaltijd aan lange tafels en zien daarna twee toffe voorstellingen van jonge makers.

Jonge makers gaan 8 & 9 maart op date met programmeurs, recensenten en impresariaten, leren alles over het verkopen van hun eigen voorstelling bij het MARKETING LAB en leren bij IN DE MAAK van het maakproces bij andere makers. Ze zien de voorstelling NORA van Danielle Deddens en de work in progress-voorstelling My black future van Melvin Aroma. Ze kunnen blijven slapen in hartje Alkmaar en de volgende ochtend aansluiten bij de ‘Fuck up anti-katerbrunch’ waar makers uit het veld hun grootste ‘fuck ups’ delen. Ensemble Nieuwe Theaterwerkers organiseert een actieve TALK over de toekomst van theaterkritiek en ze kunnen een campagnebeeld laten schieten tijdens de fotoshoot.

error: Content is protected !!