Alkmaar · 19 augustus 2023

Maak je eigen monster tijdens PrutsHubmiddag in de bieb

Bibliotheek Kennemerwaard combineert creativiteit met techniek. Met behulp van textiel, naald, draad en ledlampjes kun je op maandag 28 augustus aan de slag. Je maakt je eigen monster of ontwerpt een ander figuur in de bibliotheek in Alkmaar. Tijdens deze Monsterworkshop laat je je fantasie de vrije loop. Lichtgevende ogen zorgen voor een speciaal effect.

Eigen fantasie
Tijdens de Monsterworkshop is het maken van een monster geen must. Iedere deelnemer kan zelf een dier, sprookjesfiguur of ander thema kiezen om creatief mee aan de slag te gaan. Met fantasie kun je alle kanten op! Door ledlampjes te gebruiken als ogen, leren de deelnemers spelenderwijs ook iets over techniek.

Deelnemen
Meedoen? Deze PrutsHub Monsterworkshop is op maandagmiddag 28 augustus van 14.00 uur tot 15.30 uur in Bibliotheek Kennemerwaard locatie Alkmaar Centrum, Gasthuisstraat 2. De workshop is voor kinderen vanaf 7 jaar. Deelname bedraagt € 7,50. Bibliotheekleden krijgen €2,50 korting. Aanmelden kan op www.bknw.nl/agenda of bij de klantenservice in de bibliotheek.

PrutsHub
Een bibliotheek is tegenwoordig veel meer dan een plek waar je boeken kunt lenen. De PrutsHub is een plek in de bibliotheek in Heerhugowaard en in De Mare waar kinderen en ouders spelenderwijs kunnen kennismaken met programmeren. Het is een ruimte waar iedereen van 0 tot 100+ jaar naar binnen kan lopen en allerlei digitale materialen kan uitproberen. Van Augmented Reality tekeningen naar programmeerbare robots naar 3D ontwerpen. In de schoolvakanties brengt Bibliotheek Kennemerwaard de PrutsHub ook naar een vestiging dichtbij jou in de buurt.

error: Content is protected !!