Alkmaar · 25 januari 2024

Nieuw bestuur WomanLink Alkmaar

WomanLink heeft een nieuw bestuur. Na acht jaar treden Cassandra Bartels en Sharon Smit, leden van het voormalige bestuur, eervol af.

Het nieuwe bestuur bestaat uit Dorien Modderman-Berkhout, Manon Hielkema en Marije Roozendaal, drie gedreven vrouwen uit Alkmaar. Zij zullen samen de missie van WomanLink voortzetten. 

Het nieuwe bestuur wil de organisatie naar nieuwe hoogten leiden en haar impact op de gemeenschap vergroten, met een sterke focus op lokale betrokkenheid en samenwerking. 

De missie van WomanLink richt zich op het creëren van gelijke kansen en het versterken van vrouwen in alle facetten van het leven.

WomenLink laat weten dat het Internationale Vrouwen Festival in Alkmaar dit jaar op 3 maart zal plaatsvinden in samenwerking met de culturele instellingen rondom het Canadaplein. 

Samen met Taqa Theater de Vest, Stedelijk Museum Alkmaar en Bibliotheek Kennemerwaard wordt er momenteel keihard gewerkt aan het ontwikkelen van een nieuw festival.

Dit evenement biedt een platform voor vrouwen van verschillende achtergronden om samen te komen, te vieren en elkaar te inspireren. 

Het festival biedt een scala aan activiteiten, workshops en optredens, met als doel het bevorderen van solidariteit en het vergroten van bewustzijn over gendergelijkheid.

Meer informatie: www.womanlink.nl.
Foto: aangeleverd

error: Content is protected !!