Alkmaar · 23 januari 2024

Nieuwe Mitra drankenspeciaalzaken geopend in Muiderwaard

Drankenspeciaalzaken Mitra is afgelopen donderdag 17 Januari geopend in winkelcentrum Muiderwaard in Alkmaar. Ondernemer en eigenaar Sven Duijvelshoff is zeer trots op deze nieuwe winkel die is ingericht volgens de nieuwste formule met een sterke focus op productbeleving. 

Met een feestelijke opening en bijbehorende acties is iedereen van harte welkom om een kijkje te nemen in deze nieuwe drankenspeciaalzaak. In de winkel tref je een uitgebreid assortiment aan gedistilleerde dranken, bijzondere whisky’s, diverse wijnen en uiteraard een uitgebreid assortiment speciaal bieren. De drankenspeciaalzaak ligt naast Jumbo Duijvelshoff en is goed bereikbaar en parkeren voor de deur is mogelijk.

Mitra behoort tot een van de grootste drankenspeciaalzaken van Nederland met een enorm assortiment aan dranken en alles wat daarmee te maken heeft. De slijters beschikken over een uitstekende kennis van dranken en culinaire combinaties. Ze delen graag interessante achtergrondverhalen en geven deskundig advies, zoals je mag verwachten van de uitmuntende Mitra-service. Ook voor relatiegeschenken of op maat gemaakte cadeaus ben je welkom bij Mitra.

Mitra drankenspeciaalzaken is de slijtersformule voor ondernemers met veel aandacht voor lokaal ondernemerschap en een breed assortiment bijzondere producten. Voor het vijfde jaar op rij is Mitra verkozen tot winkel van het jaar in de categorie ‘eten & drinken’. Wilt u zelf een Mitra drankenspeciaalzaak openen? Mitra is op zoek naar ondernemers met een passie voor dranken. 

error: Content is protected !!