Alkmaar · 5 april 2024

Noordwest viert hoogste punt van nieuwbouw fase 1

Afgelopen donderdag 28 maart vierde Noordwest met bouwkundig & coördinerend aannemer MedicomZes en installateur ULC Installatietechniek het hoogste punt van nieuwbouw fase 1 op de hoofdlocatie in Alkmaar.

Mijlpaal
Het hoogste punt is een belangrijke mijlpaal in de bouw van het nieuwe ziekenhuis. Om dat kracht bij te zetten, werd in aanwezigheid van diverse genodigden een dakplaat door Jurgen Sernee (Noordwest), Albert Bok (MedicomZes) en Edwin Hovius (ULC) van een persoonlijke handtekening voorzien. Vervolgens werd de ‘ondertekende’ dakplaat met de vlaggen van betrokken organisaties naar het hoogste punt gehesen.

Jurgen Sernee: ‘Vandaag vieren we het hoogste punt van nieuwbouw fase 1. Voor zowel de bouw als Noordwest een mijlpaal. We zijn enorm trots op het vakmanschap dat hier te zien is en op de goede samenwerking tussen de bouwpartijen onderling en met Noordwest als opdrachtgever. Samen bouwen we aan een toekomstbestendig ziekenhuis voor de regio Noord-Holland Noord.’

Met het uitreiken van het traditionele ‘pannenbier’ en een lekkere lunch zijn de bouwplaatsmedewerkers bedankt voor hun harde werk en inzet op het project tot nu.

Over het project
Noordwest Ziekenhuisgroep gaat haar hoofdlocatie in Alkmaar in drie fasen volledig vernieuwen. In de nieuwbouw fase 1 bevindt zich de ‘acute as’ met de operatiekamers en verpleegafdelingen voor complexe zorg, het spoedplein met onder andere spoedeisende hulp en de intensive care. Onder het gebouw komt een ondergrondse parkeergarage.

Meer weten?
Kijk op: https://www.noordwestbouwt.nl

error: Content is protected !!