Alkmaar · 15 juni 2024

Opening Hans de Riesstraat

Opening Hans de Riesstraat

Dinsdag 18 juni om 16:00 uur is de officiële opening van de Hans de Riesstraat. Hier nodigen wij je graag voor uit. Onder het genot van een kopje koffie en wat lekkers leer je meer over deze bijzondere locatie. Kom jij ook? 

Het project

Binnen de gemeente Alkmaar wordt gekeken naar locaties waar het mogelijk is om tegels te vervangen voor groen. Hiermee helpen we de omgeving beter omgaan met het veranderende klimaat en versterken we de biodiversiteit. De Hans de Riesstraat is zo’n locatie die door de inzet van bewoners en partijen zoals NL Greenlabel nu klaar is voor de toekomst.

Programma

Het evenement start om 16:00 uur en u kunt genieten van een kopje koffie en wat lekkers. Wethouder Christian Schouten zal het terrein officieel openen. Lodewijk Hoekstra van NL Greenlabel zal Stadswerk072 een terreinlabel overhandigen voor dit mooie project. Daarnaast worden ook rondleidingen gegeven over het terrein om meer te leren over dit unieke project.

16:00       Start evenement 
16:05       Opening toespraak Christian Schouten 
16:15       Officiële opening terrein 
16:25       Toespraak Peter Mol van Stadswerk072
16:30       Label uitreiking van Lodewijk Hoekstra
16:40       Start rondleidingen 
17:00       Start netwerken 

Kortom een leerzame en gezellig middag, jij komt toch ook? Alvast meer lezen over het project? Bekijk dan de projectpagina.

error: Content is protected !!