Alkmaar / Kunst en Cultuur / Streekagenda · 10 juni 2024

Presentatie resultaten Cultuurvisie 2040 op vrijdag 14 juni

Het participatietraject rondom de Cultuurvisie 2040 is afgerond. Vrijdag 14 juni 2024 worden de resultaten gepresenteerd in Theater De Vest. De gemeente Alkmaar nodigt alle inwoners uit om hierbij aanwezig te zijn.

Online vragenlijst

In maart heeft de gemeente een oproep gedaan aan alle inwoners om mee te denken over de toekomst van cultuur in Alkmaar. Bijna 500 mensen vulden de online vragenlijst in en er zijn op verschillende locaties in de gemeente rondetafelgesprekken gevoerd. Wethouder Cultuur Anjo van de Ven benadrukt: “De ideeën van onze inwoners zijn belangrijk bij het vormgeven van de nieuwe Cultuurkoers 2040.”


Programma start om 15.00 uur

Tijdens de bijeenkomst op 14 juni worden de uitkomsten van het onderzoek gedeeld en worden de volgende stappen voor de Cultuurkoers 2040 besproken. Het programma begint om 15.00 uur met een officiële opening door Patrick van Mil, directeur van het Stedelijk Museum. Vervolgens zal wethouder Anjo van de Ven een welkomstwoord houden. Daarna presenteert Blueyard de resultaten van de cultuurenquête, en Studio Ro Smit en Stichting Cultuur Kartel bespreken de wijk- en jongerenparticipatie. De middag wordt afgesloten met een slotwoord en een muzikale afsluiting.

Aanmelden

Inwoners die aanwezig willen zijn, wordt gevraagd zich aan te melden. Er is een beperkte hoeveelheid plaatsen beschikbaar, dus aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst verwerkt.

Aanmelden kan via onderstaande knop of ga naar: Aanmelden informatiebijeenkomst Cultuurvisie 2040 – Gemeente Alkmaar.

error: Content is protected !!