Alkmaar / Sport · 16 september 2023

Scouting Graaf Daron start nieuw seizoen

Op 9 september startte het nieuwe seizoen bij Scouting Graaf Daron. Vanaf dan zijn alle leden wekelijks weer welkom voor de avontuurlijke activiteiten van Graaf Daron.

Dit seizoen beginnen we met onze nieuw in leven geblazen Explorers speltak! Jongeren van 15 tot 18 die van avontuur houden!

Gave activiteiten!
Gedurende het komende seizoen worden door de vrijwillige leidinggevenden weer heel veel leuke activiteiten georganiseerd voor de verschillende leeftijdsgroepen. De activiteiten zijn heel divers. Van het organiseren van een verkiezing van de stoerste scout tot het lopen van een spannende natuurtocht. Maar ook primitief wijze pizza’s bakken in een houtgestookte oven, abseilen, tokkelen, vuur maken en weekendkampen staan op het programma. Maar dat is uiteraard nog niet alles.

Zomerkampen
Tijdens de zomerstop hebben de verschillende leeftijdsgroepen niet stilgezeten, ze zijn in verschillende delen van Nederland en ook daarbuiten op zomerkamp geweest. De welpen en bevers (leden van 4 t/m 11 jaar) hebben een week gekampeerd bij Speeltuin de Swaan in Langedijk en hebben daar een week vol met leuke, spannende en uitdagende activiteiten achter de rug!

Laat je uitdagen!
Kan jij wel tegen een stootje? En spreken de activiteiten die hierboven staan opgenoemd je aan? Kom dan eens bij ons kijken! Je kunt ons vinden op elgerweg 103 in Alkmaar. Je mag drie keer gratis komen kijken. Kijk voor meer informatie ook eens op onze website: graafdaron.nl

error: Content is protected !!