Alkmaar / Sport · 30 april 2024

Sport-Z start nieuw beweeg-uur voor volwassenen in gymzaal Slochterwaard

Na de succesvolle introductie op andere sportlocaties in Alkmaar, start Sport-Z vanaf woensdag 15 mei ook in de gymzaal aan de Slochterwaard 182 met een wekelijks beweeg-uur voor wijkbewoners. De sportcoach van Sport-Z zet wekelijks van 19.00 tot 20.00 uur een boeiend en gevarieerd programma neer, waarbij een scala aan activiteiten wordt aangeboden. Van krachttraining tot conditie en spel, gecombineerd met balsporten, van alles komt aan bod. Deelnemer worden uitgedaagd om in beweging te komen tijdens de lessen, maar plezier maken is zeker belangrijk. De lessen zijn toegankelijk voor zowel mannen als vrouwen. Aanmelden is niet noodzakelijk. Meer informatie vindt u op www.sport-z.org/slochterwaard.

De begeleidende coach van Sport-Z past de activiteiten aan op basis van het individuele niveau en uitdagingen van elke deelnemer, waardoor het beweeg-uur toegankelijk is voor mensen van alle sportniveaus. “Bij Sport-Z geloven we in de kracht van bewegen om mensen samen te brengen en een gezonde levensstijl te bevorderen”, zegt Marloes Dijkmans van Sport-Z. “Daarom nodigen we iedereen uit – mannen en vrouwen van 25 tot 55 jaar – om mee te doen aan dit sportieve uur. Breng gerust een vriend, vriendin of buur mee en sluit gezellig aan”. 

De activiteit vindt wekelijks plaats in de Sportzaal Slochterwaard (Slochterwaard 182), op woensdag van 19.00 tot 20.00 uur. Aanmelden voor de activiteit is niet noodzakelijk. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marloes Dijkmans via m.dijkmans@sport-z.org of via 06-41335476 

error: Content is protected !!