Alkmaar · 7 april 2024

Vandaag Open dag bij Dierentehuis Alkmaar in Purmerend

Het dierenhuis Alkmaar is (tijdelijk) te vinden in Purmerend. In een grote boerderij genaamd Op Goed Fortuin aan de Westerweg nr.70. De vertrouwde naam asiel is aangepast naar Dierentehuis, waar allerlei soorten dieren worden opgevangen en verzorgt. Op zondag 7 april houdt het Dierentehuis voor het eerst in vier jaar weer een open dag van 12.00 tot 16.00 uur. Iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen, er is van alles te zien en te doen.

Ontmoet de dieren, doe mee aan gezellige spelletjes, maak kennis met de vrijwilligers en laat je informeren over dieren en hun gedrag. Van hond tot cavia en van kat tot kip. Deze dieren komen binnen omdat ze zwervend zijn aangetroffen, verdwalen of omdat het thuis niet meer gaat. Daarnaast zijn er de wilde dieren, egels die bij de opvang binnenstromen. Ze worden allemaal met veel liefde verzorgd en voor de asieldieren wordt een perfect baasje gezocht. De vrijwilligers maken er een interessante en leuke gezellige dag van.

Chip

Er zijn tal van activiteiten: Loterij met leuke prijsjes, quiz (speurtocht voor jong en oud), kraam met spullen voor hond en kat, springkussen, schminken, demonstratie met honden, kattengedragstherapeut, hondentrimsalon, dierenbuddy en een imker, De dierenambulance kijkt of de chip van uw huisdier goed geregistreerd is (alleen paspoort meenemen, niet het huisdier zelf). Bij aankoop van spullen graag contant betalen.

Er is van alles te zien en te doen op zondag 7 april. Kom langs bij Dierentehuis Alkmaar aan de Westerweg 70 in Purmerend. Telefoonnummer: 088-8113690.

 bron: Weidevenner

error: Content is protected !!