Alkmaar / Sport · 12 april 2024

Voetbalclinic meivakantie bij Alcmaria Victrix

Op maandag 29 april organiseert ProCamp Voetbal een voetbalclinic voor enthousiaste jongens en meiden van 6 t/m 13 jaar. Na een ontvangst vol verrassingen worden de kinderen uitgedaagd met afwisselende trainingsoefeningen en spelvormen. Natuurlijk is er een heerlijke lunch en veel ruimte voor gekkigheid en animatie.

Veilige en sportieve opvang (08.30 – 16.00 uur)

Voor de (drukke) ouders/verzorgers is het heerlijk om te weten dat hun zoon/dochter opgevangen wordt op het complex van Alcmaria Victrix door de ervaren trainers van ProCamp. De deelnemers worden de gehele dag vermaakt, ontmoeten (nieuwe) vrienden, zijn heerlijk buiten en leren nieuwe oefeningen. Een ideale dag in de meivakantie.

Voor elk kind toegankelijk

Op maandag 29 april verwelkomen wij alle enthousiaste voetballers bij Alcmaria Victrix. De inschrijvingen zijn nu geopend, dus grijp snel je kans en reserveer je plekje! Ga naar de website van ProCamp om je aan te melden en je verzekeren van een plekje op deze unieke voetbalclinic.

Iedereen uit de regio Alkmaar is welkom

De inschrijving is reeds geopend op de website van ProCamp (www.procamp.nl/voetbalclinic-alkmaar.html). Voor maar €34,95 kun je al meedoen aan deze voetbaldag. Wacht niet te lang, want vol=vol.

error: Content is protected !!