Alkmaar · 30 maart 2024

Wijnkoperij De Gouden Ton nu ook in Alkmaar

Wijnkoperij De Gouden Ton nu ook in Alkmaar

In Alkmaar is op 1 februari 2024 een nieuwe vestiging van Wijnkoperij De Gouden Ton geopend. Sander Rijke, sinds 9 jaar eigenaar van onze winkel in Bergen (NH) is bekend in de omgeving en trouwe leverancier van een aantal horeca-gelegenheden.Wij zijn blij met de opening van deze prachtige winkel in een karakteristieke pand aan één van de mooiste winkelstraten in de stad. De sfeervol ingerichte zaak is gevestigd aan het Ritsevoort.

In deze winkel vind je, net als in Bergen, een zeer uitgebreide selectie wijnen van over de gehele wereld. Van de klassieke landen en gebieden tot aan de nieuwe wereld, voor ieder wat wils.

De Gouden Ton biedt wijnen van meer dan 150 wijnhuizen over de hele wereld. Allemaal zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit. Eigenaar Sander Rijke weet met zijn onuitputtelijke expertise voor elke gelegenheid een passende wijn aan te prijzen.

Bij De Gouden Ton kan je ook terecht voor cursussen, wijnproeverijen, relatiegeschenken, evenementen en horecabeleveringen. In de kelder vind je bovendien het Fine Wine Department, met een prachtige collectie aan exclusieve wijnen. Een feest voor de echte kenner!

error: Content is protected !!