Alkmaar · 20 april 2024

Waarderingsactie ‘Alkmaar Bedankt!’ van start

”Het is zaterdagochtend en ik start mijn wekelijkse hardlooprondje. Het weer is zacht en de lente hangt in de lucht. Ik loop langs een zorginstelling en zie dat de duofiets wordt klaargezet. Verderop hoor ik een scheidsrechter fluiten bij de voetbalvereniging en daarnaast is de grote voorjaarsschoonmaak begonnen bij de wijkboerderij. Als ik bijna thuis ben zie ik de bus van de dierenambulance rijden. Met een grote glimlach en een gevoel van enorme dankbaarheid sta ik te stretchen. Wat een rijkdom dat er zoveel mensen in Alkmaar zijn, die zich vrijwillig inzetten en goed willen doen. We boffen maar!”

Om de vele vrijwilligers te laten merken dat hun geweldige bijdrage aan de Alkmaarse samenleving enorm wordt gewaardeerd start op 22 april Alkmaar Bedankt! Op die dag vanaf 19.00 uur kunnen Alkmaarse vrijwilligers op de website www.alkmaarbedankt.nl een prachtig cadeau of mooie activiteit uitkiezen. De website sluit op 29 april om middernacht.

Er worden ruim 1000 activiteiten en cadeaus aangeboden. Van concertkaarten tot parfum en van bloemenbonnen tot een bezoek aan de net geopende Kaasexperience. Er is voor elk wat wils.

Hoe werkt het?

Heel simpel. Tussen 22 april 19.00 uur en 29 april 00.00 uur kunnen vrijwilligers op Alkmaarbedankt.nl hun bedankje kiezen. LET OP! Om te voorkomen dat op 22 april al veel activiteiten en cadeautjes op zijn, wordt het aanbod wat aantallen betreft gefaseerd op de website geplaatst. Kijk dus tot en met 29 april regelmatig op de website. Reserveren is niet mogelijk. Uiteindelijk geldt: Op = Op.

Alkmaar Bedankt wordt in opdracht van de Gemeente Alkmaar door Team Vrijwillig georganiseerd.

error: Content is protected !!