Alkmaar / Sport · 29 februari 2024

Zwembad Hoornse Vaart introduceert nieuw Virtual Reality kinderfeestje

Zwembad Hoornse Vaart in Alkmaar brengt een sprankelend nieuw element naar zijn kinderfeestjesaanbod met de lancering van het Virtual Reality feestje. Kinderen kunnen nu een duik nemen in een betoverende virtuele onderwaterwereld en hun verbeelding tot leven laten komen als nooit tevoren. Meer informatie over dit unieke kinderfeestje is te vinden via www.hoornsevaart.nl/virtual-reality-feestje.

Virtuele onderwaterwereld

Hielko Bollen, teamleider zwemlessen, is enorm enthousiast over het nieuwe product: “Het is geweldig om te zien hoe we met de tijd meegaan met deze technologische ontwikkelingen. Velen dachten dat het onmogelijk was om met een Virtual Reality bril in en onder water te gaan, maar bij ons is dit nu gewoon mogelijk.”

Onvergetelijke ervaring

Bij aankomst worden de feestvierders hartelijk ontvangen door ervaren instructeurs, die hen begeleiden op een virtuele reis door adembenemende onderwaterlandschappen. Met behulp van geavanceerde Virtual Reality-technologieën wanen de kinderen zich te midden van kleurrijke vissen, exotische zeeplanten en vriendelijke zeewezens.

Onbeperkt vrij zwemmen

Het Virtual Reality feestje biedt niet alleen een onvergetelijke ervaring voor de kinderen, maar ook een kans voor ouders om samen met hun kleintjes deel te nemen aan dit futuristische avontuur. Ontdek samen de grenzeloze mogelijkheden van de virtuele onderwaterwereld en creëer herinneringen die een leven lang meegaan. Na afloop van het kinderfeestje kunnen deelnemers nog onbeperkt vrij zwemmen zolang het zwembad geopend is.

Praktische informatie

Voor € 12,50 per persoon (exclusief snackarrangement) kunnen deelnemers zich 60 minuten onderdompelen in een magische wereld, waar minimaal 6 kinderen met een A-diploma worden verwelkomd. Begeleiders kunnen meegenieten tegen een toegangsprijs van € 5,60 per persoon. Meer informatie en reserveren kan via www.hoornsevaart.nl/virtual-reality-feestje.

error: Content is protected !!