Bergen / Sport · 16 juli 2024

In de zomervakantie extra veel zwemplezier in zwembad De Beeck

De Beeck in de zomer 7 dagen per week geopend

In de zomervakantie, van maandag 22 juli t/m zondag 1 september, is zwembad De Beeck 7 dagen per week geopend voor banenzwemmers en recreatief zwemmen. Daarnaast verzorgt het bad drie ochtenden per week zomerzwemlessen.

Deze zomer is De Beeck is 7 dagen per week geopend voor vrijzwemmen. Lekker even zwemmen bij warm weer, regen of wind, in De Beeck is het altijd zomer. Zowel in het diepe als in het ondiepe bad ligt tijdens het vrijzwemmen lekker veel speelmateriaal in het water. Hiermee kan naar hartenlust worden gespeeld. Natuurlijk vind je in de vakantie zo nu dan de uitdagende loopmat in het water.

Tijdens de openingstijden van het bad is ook de gezellige horeca geopend. Je kunt hier genieten van een heerlijk kopje koffie met een gevulde koek of van ijs, tosti’s of patat en snacks uit de frituur voor een gezellig moment samen.

Banenzwemmen, 7 dagen per week
Het 25-meterbad van De Beeck is iedere ochtend een aantal uur gereserveerd speciaal voor banenzwemmers. In het weekend is er voorafgaand aan het recreatief zwemmen een uur beschikbaar en ook op de dinsdag- en donderdagavond kunnen zij terecht om op eigen tempo hun banen te zwemmen.

Zomerzwemles
Deze zomer organiseert zwembad De Beeck de hele vakantie door zomerzwemlessen. Er zijn lessen voor het A-, B- en C-diploma. Zowel het volgen van een groepsles als een privéles is mogelijk. Iedereen is van harte welkom. Ook kinderen die geen zwemlessen volgen bij De Beeck of daar op de wachtlijst staan kunnen deelnemen. De lessen vinden plaats op maandag-, woensdag- en vrijdagochtend.

Meer informatie Het zomervakantierooster met openingstijden voor banenzwemmers en recreatief zwemmen is te vinden op www.debeeck.nl/zomervakantie. Inschrijven voor de zomerzwemles kan via www.debeecknl/zomerzwemles.

error: Content is protected !!