Broek op Langedijk / Cultuur · 18 augustus 2023

Zaterdag gaat de Langedoikermarkt weer van start

Op 19 augustus vindt de gezelligste en grootste markt van de Kop van Noord-Holland weer plaats in Broek op Langedijk!

De Langedoikermarkt is de opvolger van de Broekermarkt, die sinds 1980 al bestaat. Wij zijn als bewonersfamilie opgestaan, om alles op alles te zetten om deze markt een nieuw leven in te blazen, en…. met groot succes!

Vele lokale bedrijven hebben eraan meegeholpen om dit evenement weer te laten bloeien en ooit weer de grootste markt van de kop van Noord-Holland te worden. Wees dus welkom op de Langedoikermarkt te Broek op Langedijk! De markt staat opgesteld op een deel van de Dijk, Wilhelminastraat, Pr. Hendrikkade, Pr. Irenestraat, Pr. Bernhardstraat, Pr. Margrietstraat, Julianastraat en de Pr. Beatrixstraat.
De markt zal van 10.00 – 16.00 uur geopend zijn.

Muzikaal programma:
10.00 – 00.00 uur: Broek Stage Live !
Er is meer dan alleen de markt. Zo wordt er een vrachtwagen trailer omgetoverd tot een groot podium met gezellige live muziek. Deze Broek Stage staat tegenover het Smikkelhoekje!

10.00 – 13.00 uur: De Bikkels
Rock ‘n’ Roll met een grijns op het smoel

13.00 – 17.00 uur: Kubus and The Kingpins
Deze swingende bluesbikkels zorgen altijd voor een wervelend optreden!
Beukende bas en drums sturen roodgloeiende buizenversterkers aan om de rauwe stem van Kubus te omlijsten. Met als gast de pianokoning van blues en boogiewoogie….. Henk Pepping!

19.00 – 00.00 uur: Afterparty met FlashBack
De muzikanten van Flashback hebben hun sporen verdiend in verschillende bandjes in en rond Amsterdam en de Zaanstreek. Ze spelen de hits uit de 60, 70, 80-er jaren…
De band speelt b.v. nummers van Santana, Joe Cocker, Rolling Stones en de Beatles, maar bijvoorbeeld ook van de Dijk, The Scene enz.
Kortom, Flashback is een band om heerlijk uit je dak te gaan en de meeste mensen zingen en dansen ze altijd mee….. Kortom…een feestje !!

Een groot evenement is het zeker, want de Langedoikermarkt staat garant voor meer dan 10.000 bezoekers. Kom daardoor zoveel mogelijk op de fiets, parkeren met de auto kan op de aangeven plaatsen, o.a. bij Pepsico en bij Winkelcentrum Broekerveiling.

error: Content is protected !!