Castricum · 29 april 2024

Uit Je Bak Festival in Castricum komt met eerste namen!

Vol trots presenteert het Uit Je Bak Festival de eerste drie bands die op de laatste zondag van juli, de 28e vanaf 13:00 uur, zullen optreden in het Willem De Rijkepark in Castricum.

Het gaat om de bands Thames, Kings Cross en Lui Paard. Thames is een gloednieuwe post-punkband, geïnspireerd door britse punk en new wave invloeden van The Cure, Fontaines D.C. en IDLES.

Kings Cross brengt een energieke mix van pop, rock, hardrock en funk dat resulteert in een veelzijdig meeslepend geluid. De Utrechtse band staat bekend om hun overtuigende en dynamische optredens.

Lui Paard bouwde de afgelopen jaren een stevige reputatie op als liveband op festivals, maar ook in muziekcafés en kleine popzalen met positieve songs over herkenbare onderwerpen, met een goede vibe.

De entree is zoals elk jaar weer gratis. Het Uit Je Bak festival draait al vanaf het eerste uur op louter vrijwilligers.

Dat zorgt er onder andere voor dat dit grote, lokale festival op een betaalbare manier kan worden georganiseerd.

Om het festival laagdrempelig te houden zijn er natuurlijk aan de achterkant financiële middelen nodig om dit ook zo te houden.

Daarom biedt Uit Je Bak promotie aan bedrijven die het festival willen sponsoren. Kijk voor de mogelijkheden op: www.uitjebak.nl/sponsors.

Particulieren en bedrijven kunnen ook doneren op NL34 RABO 0333 950 267 ten name van Stichting Uit Je Bak.

error: Content is protected !!