Castricum / Regio · 29 juli 2024

Zeezicht Castricum beste strandpaviljoen van Noord-Holland

Zeezicht Castricum beste strandpaviljoen van Noord-Holland

CASTRICUM AAN ZEE – Voor de tweede keer op rij is een Castricums strandpaviljoen als beste van Noord-Holland uitgeroepen door “Strand Nederland’, die ieder jaar langs de Nederlandse kust deze prijs uitdeelt.

Mystery Guest

In “Strand Nederland” zijn Rijkswaterstaat, Horeca Nederland, Programma Schone Stranden, Food Inspiration, Blauwe Vlag en Green Key Nederland verenigd. Via een Mystery Guest worden langs de hele kust de strandpaviljoens meerdere keren bezocht en beoordeeld op zaken zoals; klantvriendelijkheid, hygiëne, menukeuze en uitstraling van het paviljoen.

Tweede keer

Vorig jaar mocht strandpaviljoen “Zeezicht” zich ook al de beste van Noord-Holland noemen en dit is dus in 2024 weer gelukt. Michael Hemmer en partner Cynthia Lustig zijn uiteraard bijzonder trots met hun wederom bekroonde strandpaviljoen “Zeezicht” in Castricum aan Zee.

Team

Michael en Cynthia willen wel duidelijk benadrukken dat deze prijs zonder hun geweldige team niet haalbaar zou zijn geweest. Het vaste team serveert al jaren de hapjes en drankjes aan de gasten en de positieve reacties hierbij zorgen voor een prima motivatie bij Team-Zeezicht, die duidelijk met veel plezier hun werk doen.

Meer weten, kijk dan op www.strandnederland.nl .

Fotobijschrift; Michael Hemmer, partner Cynthia Lustig en deel van het Zeezicht-team

error: Content is protected !!