Egmond aan den Hoef · 11 oktober 2024

Leegverkoop bij kledingbank Noord Holland

Leegverkoop bij kledingbank Noord Holland

Helaas heeft de kledingbank Noord Holland Noord (nog) geen nieuw onderkomen kunnen vinden. Dit heeft hun doen besluiten de kledingvoorraden in de verkoop te doen voor zowel leden als niet leden tegen scherpe prijzen.

Om geld te genereren en voorraden op te maken voor een eventuele sluiting of verhuizing gaat kledingbank Noord Holland vanaf 15 oktober ook open voor niet leden. Dat maakt het mogelijk om als niet lid van de Kledingbank kleding te bemachtigen tegen scherpe prijzen.

De kledingbank Noord-Holland verkoopt op deze dagen: dames- en herenkleding, baby- en kinderkleding, schoenen (met uitzondering van nieuwe schoenen), bruidskleding, lingerie, bad- en sportkleding en nieuw speelgoed voor alle leeftijden!

Alles gaat weg tegen kleine prijzen, zo kunt u al vanaf €2,50 per stuk een dameskledingstuk bemachtigen en voor €1,00 per stuk babykledingstukken. Er wordt de komende periode continu aangevuld, totdat onze voorraad op is.

De opbrengst van deze verkoopdagen zal gaan naar hopelijk de huur van een nieuw pand. Mocht dit de Kledingbank niet lukken, dan doneren zij het geld aan een ander lokaal goed doel.

De verkoopdagen vinden plaats tijdens onze openingstijden op woensdag van 13:00 – 16:00 uur en vrijdag en zaterdag van 10:00 – 13:00 uur.

Echter vraagt de kledingbank Noord Holland om met de fiets te komen. Komt u toch met de auto? Dan graag buiten de wijk parkeren in verband met overlast voor de bewoners.

Er is ook helaas besloten dat de kledingbank Noord Holland de inbreng vanaf 1 november stopzetten! Dat betekent dat de kledingbank Noord Holland de inbreng van kleding en goederen vanaf 1 november niet meer aannemen.

Kledingbank Noord-Holland Noord
Guyotte van Ijsselsteinlaan 34
1934GN, Egmond aan den Hoef
NL59RABO0359676642
www.kledingbanknoordhollandnoord.nl

error: Content is protected !!