Egmond-Binnen / Streekagenda · 23 januari 2024

28 januari platenmarkt in dorpshuis De Schulp in Egmond-Binnen

Na het grote succes van vorig jaar, wordt ook dit jaar een platenbeurs georganiseerd in dorpshuis De Schulp in Egmond-Binnen. Vinylliefhebbers kunnen hier op zondag 28 januari terecht voor een zeer ruim assortiment singeltjes en lp’s.

Muziek als vitamine
Aan het begin van het jaar wensen we graag iedereen een goede gezondheid toe. Voor een optimale gezondheid is het belangrijk dat lichaam en geest op elkaar zijn afgestemd en in balans zijn. Muziek is voor veel mensen een belangrijk onderdeel in het leven. Het geeft ontspanning en rust en is een bron van inspiratie. Veel mensen zeggen niet zonder muziek te kunnen.
Na vinyl zijn er steeds meer manieren gekomen om naar muziek luisteren zoals cd’s of Spotify. Maar de mooiste manieren om muziek te beluisteren zijn toch nog steeds liveoptredens of op de ouderwetse manier: het draaien van langspeelplaten (lp’s) of singeltjes. In de groeven van vinyl past gewoon veel meer data dan je überhaupt kunt streamen. Het geluid is voller en warmer. Kom naar de muziekbeurs bij De Schulp voor een flinke dosis vitamine M!

Onder het genot van een kopje koffie of thee of ander drankje, kunt u genieten van muziek, gedraaid door DJ Jack, en lekker struinen door de duizenden lp’s en andere muziekdragers. Tijdens dit evenement kunt u zelf ook platen laten draaien op de aanwezige draaitafel. Tevens zijn dit keer muziekkranten te koop, met wetenswaardigheden over uw favoriete artiest. Vraag ernaar!

Zondag 28 januari
De Schulp – Visweg 45, van 10.30 tot 16.30 uur
Entree: € 2
Info: info@platenmarkten.nl

error: Content is protected !!