Egmond-Binnen / Streekagenda · 5 juni 2024

Hitjesavond voor jongeren met en zonder beperking

EGMOND-BINNEN – Op vrijdag 14 juni vanaf 19.00 uur organiseren Jessie Tik en Alex Houtenbos (Smiley Sports) in samenwerking met Stichting Sport-Z een Hitjesavond in jongerencentrum Joeb. 

Deze avond is gratis toegankelijk voor jongeren die zin hebben in een gezellige, muzikale avond. Aanmelden voor deze avond kan via www.sport-z.org/gamenight 

Tijdens de Hitjesavond kunnen jongeren genieten van een gezellige avond vol muziek. Zo is er silent disco, een muziekquiz, karaoke, stoelendans (ook voor deelnemers in een rolstoel) en nog veel meer, dit alles onder leiding van dj Manon van Oostveen. Het motto van de avond is ‘alles mag, niets moet,’ waarbij de nadruk ligt op een ontspannen en feestelijke sfeer.

De organisatie is in handen van Jessie Tik en Alex Houtenbos van Smiley Sports, die samen met Stichting Sport-Z deze avond mogelijk maken. De locatie aan de Visweg 3 in Egmond-Binnen biedt de perfecte setting voor dit muzikale evenement.

Aanmelden is noodzakelijk, dit kan via www.sport-z.org/gamenight. Deelname is gratis. Voor vragen kun je contact opnemen met de organisatie via L.Bijl@Sport-Z.org of 06-43234035.

error: Content is protected !!