Heerhugowaard / Streekagenda · 6 oktober 2023

Alle hits van ABBA en The Cats in Hotel Heer Hugo

Alle hits van ABBA en The Cats in Hotel Heer Hugo

Op vrijdag 27 en zaterdag 28 oktober zal de evenementenzaal van Hotel Heer Hugo in Heerhugowaard worden omgetoverd tot feestgelegenheid!

ABBA:
Met trots presenteert het hotel de komst van The BEST ABBA Tribute op de vrijdag. Met twee top vocale zangeressen aan het front en muzikaal vakmanschap daarachter, waarbij het LIVE musiceren hoog in het vaandel staat, is succes verzekerd voor een avond nostalgie en gezellige muziek voor jong en oud! Natuurlijk treden zij op in kleding uit de jaren 70 en dragen zij zelfs originele kleding zoals ABBA deze destijds droeg. Tevens is The Best ABBA Tribute uitgeroepen tot één van de beste ABBA Tribute bands ter wereld!

The Cats:
Ex The Cats-leden als Piet Veerman en Arnold Mühren zijn blij met de komst van “The Cats In The House”. Niet alleen omdat zij de Cats-muziek vertolken, maar ook omdat zich inmiddels een eigen geluid ontwikkelt dat volgens kenners in de buurt komt van de sfeer en sound van de originele Cats. De professionele topmuzikanten zorgen zaterdag 28 oktober avondvullend voor één brok herkenbaarheid met alle hits die The Cats in hun carrière hebben uitgebracht. Geniet van o.a. ‘Marian’, ‘Sure He’s A Cat’, ‘Lea’, ‘Be My Day’ en natuurlijk ‘One Way Wind’!

Deze avond kan bijgewoond worden door tickets te bestellen via www.myway-events.nl en zal plaatsvinden in de feestzaal van Hotel Heer Hugo, Gildestraat 2 in Heerhugowaard. Ook zijn er kaarten in de verkoop in combinatie met ‘onbeperkt proeven’ in restaurant ‘Gewoon Lekker’ die ook in deze locatie gevestigd zit. Kaartverkoop is uitsluitend via de website verkrijgbaar.

error: Content is protected !!