Heiloo · 22 december 2023

Feestelijke koopzondag in winkelcentrum Heiloo

Tijdens deze feestelijke middag met livemuziek, een poppentheater en een lekkere traktatie kan iedereen op z’n gemak de laatste kerstinkopen doen bij de versspecialisten, of een fijne kerstoutfit scoren bij de diverse modezaken. Misschien is voor een extra gast nog een kerstcadeau nodig of nog wat decoratie voor het kerstontbijt? In Winkelcentrum ’t Loo is alles verkrijgbaar.

Winkelcentrum 't Loo in kerstsfeer.
Winkelcentrum ’t Loo in kerstsfeer. (Foto: aangeleverd)

HEILOO – De winkeliers van Winkelcentrum ’t Loo openen zondag 24 december tussen 12.00 en 17.00 uur hun deuren om gezamenlijk de kerst in te luiden.

Voorleestheater

Theater Poppekus speelt om 13.30 uur de voorstelling ‘De zeemeermin in de linke soep gaat naar het kerstfeest’. De voorstelling duurt ongeveer veertig minuten en vindt plaats op de bovenverdieping bij damesmodezaak Vastenhoven Mode. De kinderen zijn van harte welkom vanaf 13.15 uur en de ouders natuurlijk ook, aanmelden vooraf is niet nodig. Het komende jaar staan overigens meer voorstellingen van voorleestheater Poppekus op de planning, dus hou de socials van Winkelcentrum ’t Loo in de gaten. 

De winkeliers van Winkelcentrum ’t Loo wensen Heiloo alvast een heel fijn kerstfeest en kijken uit naar een drukke feestelijke koopzondag met het winkelend publiek.

error: Content is protected !!