Heiloo · 18 maart 2024

Politie zoekt getuigen na ramkraak op telecomwinkel in Heiloo

Op 18 maart, omstreeks half vier in de nacht, is ontdekt dat de pui van een telecomwinkel in winkelcentrum ’t Loo in Heiloo eruit ligt.

Bij een ramkraak op een telecomwinkel in winkelcentrum ’t Loo in Heiloo is in de nacht van zondag op maandag veel schade aangericht. De daders reden met een auto de winkel in en gingen er met nog onbekende buit vandoor.

De daders waren er bij aankomst van de agenten al met de auto gevlucht. De schade aan de winkel is aanzienlijk. De auto ging dwars door de voordeur heen en reed meerdere vitrines omver. De winkel ligt vol met glas.

De ravage is groot, de gevel beschadigd en de vitirnes waar normaal telefoons in uitgestald staan liggen om en zijn leeg. Wie heeft dit gedaan? De politie doet buurtonderzoek, forensisch onderzoek en bekijkt camerabeelden, maar meer aanwijzingen zijn altijd welkom.

Loopt u bijvoorbeeld dagelijks langs deze winkel en zag u iets dat achteraf verdacht was? Heeft u (dashcam)beelden? Meld het via 0900-8844. Kent u de dader, en de dader kent u? Meld het aan de medewerkers van Meld Misdaad Anoniem en uw persoonsgegevens worden niet aan de politie verstrekt. 0800-7000.

error: Content is protected !!