Regio · 10 november 2023

Vrijdag 10 november is de Nationale Dag van de Mantelzorg

Vrijdag 10 november is de Nationale Dag van de Mantelzorg

Vrijdag 10 november is de Dag van de Mantelzorg. Een mooi moment voor de introductie van de nieuwe naam van MaatjeZ: MantelZ, centrum voor mantelzorg. 

De nieuwe naam sluit beter aan bij de dienstverlening van de organisatie. Ook verbetert het de vindbaarheid onder de mantelzorgers uit de regio Beverwijk, Heemskerk, Uitgeest en Castricum.

Ellis Middelhuis, manager van MantelZ: “In de naam MantelZ herken je het woord mantelzorg. Dit maakt de positionering duidelijker en maakt de stichting toegankelijker.” 

“MantelZ laat beter zien dat wij er zijn voor de mantelzorgers. De naamswijziging is online en offline zichtbaar in alle communicatie uitingen.”

“Wij zijn er voor iedere mantelzorger. Jonge mantelzorgers, werkende mantelzorgers, mantelzorgersmet een migratieachtergrond en mantelouders.”

De gemeenten Beverwijk en Heemskerk tellen meer dan 25.000 mantelzorgers. Mensen die langdurigzorg en aandacht geven aan iemand uit hun naaste omgeving. 

MantelZ biedt ondersteuning aan deze mantelzorgers. De naamsverandering brengt mantelzorgers uit de regio in verbinding met MantelZ.

error: Content is protected !!