Algemeen · 12 juni 2024

Dit zijn dé zomertrends van 2024

Dit zijn dé zomertrends van 2024

Ondanks dat het mooie weer nog op zich laat wachten, kijken we met smart uit naar de modetrends voor lente/zomer 2024, want als we de catwalks mogen geloven, dan beloven de trends véél goeds. Van fem dressing tot verleidelijk wit; dit zijn de grootste trends om van op de hoogte te zijn.

Modetrends voor de lente en zomer van 2024
De catwalks bevatten eindelijk weer wat kleur na seizoenen waarin monochrome tinten domineerden. We zagen olijfgroen, lichtgeel, roze en rood, naast een handvol erg fijne trends die ieder kleurenpalet overstijgen. Dit zijn de grootste trends voor de lente/zomer 2024.

Fem dressing
Fem dressing klinkt alsof we even teruggaan in de tijd, maar wie een nadere blik op de eigenlijke trend werpt, ziet dat niets minder waar is. Fem dressing kenmerkt zich door vrouwelijke vormen en cuts, maar dan mét een stoer randje. Denk aan de minirok met bordeauxrode blazer bij Miu Miu, het lange oversized rokpak bij Dior en menig look bij Prada waarbij de rok een hoofdrol vertolkte. Vrouwelijk, maar dan krachtig en zónder male gaze.

Verleidelijk wit
Wit is een van de belangrijkste kleuren voor het voorjaar en de zomer. En dat is fijn, want is er een andere kleur die de wisseling van de jaargetijden beter vertolkt dan deze? Onze redactie kan niet wachten om alle witte items weer uit de kast te toveren. Op de catwalk zagen we echter iets opvallends. Niet alleen voerde wit de boventoon, maar vaak gebeurde dat in combinatie met doorschijnende stoffen. Sheer white leent zich niet alleen goed voor een bruiloft (mocht je trouwplannen hebben), maar ook als panty of in de vorm van een doorschijnende outfit voor een zomers feestje.

Klik hier om verder te lezen.


Bron: www.fashionchick.nl

error: Content is protected !!