Alkmaar / Sport · 21 augustus 2024

De zomervakantie loopt ten einde: Sport Vitaal start weer in september

De zomervakantie loopt ten einde: Sport Vitaal start weer in september

De zomervakantie is bijna voorbij en dat betekent dat de lessen van Sport Vitaal in september weer van start gaan. Na een zomerperiode met zon en ontspanning, is dit het ideale moment om de draad weer op te pakken en te werken aan de gezondheid en vitaliteit. Sport Vitaal biedt laagdrempelige sport- en beweegactiviteiten aan voor iedereen die op een verantwoorde manier in beweging wil blijven. Meer informatie en aanmelden via www.alkmaarsport.nl/sportvitaal.

Bij Sport Vitaal kunt u op uw eigen niveau deelnemen aan diverse lessen die speciaal zijn afgestemd op uw behoeften en wensen. Onder begeleiding van instructeurs is het mogelijk om in een veilige en gezellige omgeving aan de gezondheid te werken.

Elke vrijdagmiddag komt bijvoorbeeld een enthousiaste groep senioren bijeen in de recreatieruimte van buurthuis De Blauwe Boom. Onder begeleiding van een ervaren sportdocent van Sport Vitaal worden zij uitgedaagd om in beweging te komen. De lessen richten zich vooral op het oefenen van balans en het verkennen en verleggen van eigen grenzen en mogelijkheden.

Daarnaast wordt er op woensdagmiddag getennist in Tenniscentrum Oostwal (Sint Pancras), waar ook nog ruimte is voor nieuwe deelnemers.

Wilt u ook in beweging komen op uw eigen niveau? Kijk dan voor meer informatie en om u aan te melden op www.alkmaarsport.nl/sportvitaal. Hier vindt u het volledige lesaanbod en de meest actuele informatie over tijden en locaties.

error: Content is protected !!